Terug

  • 100% natuurlijke voedingssupplementen
  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 5 Sterren beoordeling bij Trustpilot

Voedingssupplementen als bijdrage aan een gezonde levensstijl

Kan jouw weerstand wel een extraatje gebruiken, heb je een vitamine D-tekort of heeft jouw kindje extra vitamines nodig? Om ervoor te zorgen dat we gezond zijn en blijven zijn voedingssupplementen van vitaal belang.

Voedingssupplementen als bijdrage aan een gezonde levensstijl

Voedingssupplementen: vitamines, mineralen en spoorelementen

Voedingssupplementen zijn een verzameling van vitamines, mineralen en spoorelementen. En zij hebben alleen een eigen functie. Zo kennen we 13 verschillende soorten vitamines, namelijk: vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B8, vitamine B11, vitamine B12, vitamine C, vitamine D(3), vitamine E en vitamine K. Vitamine A is onder andere van belang voor een gezonde huid, nagels en gezond haar, maar ook voor een goede werking van de ogen en het afweersysteem. En vitamine K is belangrijk voor de groei van pasgeboren baby’s.

Belangrijke mineralen zijn onder andere calcium, magnesium, kalium, natrium, chloride en fosfor. En onder andere jodium, ijzer, koper, zink, selenium, molybdeen, mangaan en chroom zijn spoorelementen die we, in een kleinere mate, nodig hebben in ons lichaam.

De voedingssupplementen van Vitaminbottle

In de Vitaminbottle webshop vind je een breed scala aan voedingssupplementen. Wil je aan je weerstand werken? Dan hebben we onder andere vitamine C druppels voor je, maar ook vitamine D, B12 en echinacea druppels. Ook krijg je jouw energieniveau weer op peil met onder andere magnesium, ijzer en Ginseng Guarana Ginkgo capsules. En ook aan jouw kroost wordt gedacht: met onze speciaal ontwikkelde kids lijnVitamin Fit bieden we de benodigde vitamines en mineralen voor jouw kleintje.

Met ons brede assortiment willen we bijdragen aan een gezonde levensstijl voor iedereen, van jong tot oud. Onze voedingssupplementen vervaardigen we aan de hand van honderden jaren oude recepten, volgens een beschermd procedé en op basis van 100% natuurlijke planten en kruidenextracten. Wij geloven in onze producten die 100% natuurlijk zijn, waardoor het lichaam de supplementen heel goed opneemt. Met de kracht van de natuur in onze producten helpen we jou graag aan een gezonde levensstijl.

Onze blogs over natuurlijke voedingssupplementen zijn er om je te inspireren het beste uit jezelf te halen met een gezonde levensstijl en het gebruik van onze voedingssupplementen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box