Zink Selenium Sporenelement Capsules

 Draagt bij om de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade

 Voor de instandhouding van normaal haar en is goed voor nagels

 Draagt bij aan normale vruchtbaarheid van de man/vrouw

 De aanwezige additieven calcium en magnesium voor de botdichtheid en soepele spieren

 De juiste zink-selenium spiegel hebben een gunstige invloed op het immuunsysteem

In stock
€ 15,49

Zink Selenium Sporenelement capsules

Dit voedingssupplement is rijk aan de mineralen Zink-Selenium-Magnesium en Calcium.

Zink is een van de belangrijkste mineralen welke het lichaam nodig heeft.

Zink is nodig voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en een goede werking van het immuun-afweersysteem. Selenium (seleen) is een veelzijdig mineraal en werkt als een antioxidant. Ook is selenium essentieel voor de productie van schildklierhormonen, goed voor de vruchtbaarheid van de man en draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem.

Daarnaast draagt magnesium o.a. bij aan botopbouw, vermoeidheid, geestelijke balans, soepele spieren en calcium voor behoud van sterke botten, speelt een rol bij de botaanmaak en is van belang voor een normale spierwerking.

De juiste zink-selenium spiegel heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Toepassing Zink selenium sporenelement capsule

 • de ondersteuning van het immuunsysteem
 • de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
 • speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren
 • vruchtbaarheid man/vrouw
 • de aanwezige additieven calcium en magnesium ondersteunt de hartspier
 • goed voor het zenuwstelsel
 • voor het behoud van sterke botten
 • draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels
 • evenwichtig in stress-situaties
 • draagt bij tot een cognitieve functie
 • goed voor het geheugen, concentratie en behoud heldere geest
 • zink draagt bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht
 • draagt bij aan het energieleverend metabolisme
 • zorgt mede voor een goede weerstand
 • instandhouding van normaal haar en is goed voor nagels
 • helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit
 • is goed voor het gezichtvermogen
 • magnesium helpt bij vermoeidheid
 • draagt bij aan geestelijke veerkracht

Dosering

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH*) voor volwassen is 1 capsule per dag.

Indien nodig mag deze tijdelijk worden verhoogt naar maximaal 2 capsules per dag. Daarna preventief overgaan op 1 capsule per dag.

Zink-Selenium-magnesium-sporenelement capsules: Inname niet tegelijk met calcium b.v. melk omdat dit de opname kan verminderen. Bij voorkeur voor/tijdens een maaltijd met een glas water.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven.

Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Productinformatie

Diatomeeënaarde: oftewel kiezelaarde is een organisch sediment dat bestaat uit skeletten van eencellig kiezelwieren en heeft als werkzame stof kiezelzuur(silicium-oxide). Kiezelzuur in bijzonder belangrijk voor de stevigheid van het bindweefsel, huid, tanden en nagels, zorgt voor sterke botten en soepele gewrichten.

Magnesium: ondersteunt o.a. de normale werking van het zenuwstelsel en immuunsysteem, activeert de natuurlijke energie in het lichaam, helpt bij vermoeidheid en moeheid, daarnaast draagt magnesium bij aan een de geestelijke veerkracht. 

Zwarte bes: ook bekend als Ribes Nigrum. Het extract van de zwarte bes bevatten veel belangrijke voedingsstoffen, waaronder o.a. Polyfenolen (actieve stoffen die oxidaties tegen gaan). 

Zink: is een essentieel mineraal dat een groot aantal functies in het lichaam vervult. Zink draagt bij tot een normale werking van o.a. immuunsysteem, celdelingsproces, botten, haar en huid, gezichtsvermogen, de weerstand  een normaal geheugen en concentratievermogen. Daarnaast helpt zink bij het opbouwen van (lichaams)eiwit, draagt bij tot een normale de vruchtbaarheid en voortplanting.

Selenium is betrokken bij veel processen in het lichaam, waaronder de werking van het immuunsysteem en als antioxidant tegen vrije radicalen. Selenium is ook goed voor de normale werking van de schildklier, instandhouding van normaal haar en nagel, de vruchtbaarheid van de man. 

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten per 1 capsule

Diatomeeënaarde 143 mg - Magnesium 124 mg = 30% ADH*- Zwarte bes 20 mg - Zink 12,45 mg = 100% ADH* - Selenium 120 microgram = 100% ADH*

 * ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid    

Goed om te weten

Supplementen met Zink niet voor langere tijd gebruiken in een hoge dosering. Kan bij hoge dosis de opname van koper in de weg zitten waardoor er bloedarmoede kan gaan optreden.

Geschikt voor vegetariërs.

HACCP gecertificeerd.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke  kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!