Vegetarisch & Plantaardig

View as Grid List

Items 1-12 of 66

Page
per page
Set Descending Direction

Vegetarisch & Plantaardig

 1. For Her Biologische Thee
  € 5,99
 2. Multivitamine voor kinderen
  € 15,99
 3. Koraal Calcium Capsules
  € 15,49
 4. Natuurlijke Kurkuma Capsules
  € 15,49
 5. Ginkgo Biloba Capsules
  € 18,49
 6. Ginseng, Guarana, Ginkgo Capsules
  € 19,99
 7. IJzer Capsules
  € 15,49
 8. Q10 Co-Enzym Capsules
  € 27,99
 9. Druivenpitolie druppels (OPC)
  € 16,49
 10. Mariadistelpitolie Druppels
  € 17,99
 11. Sint-Janskruid Capsules
  € 17,49
View as Grid List

Items 1-12 of 66

Page
per page
Set Descending Direction

Vegetarisch & Plantaardig

Op zoek naar vegetarische of plantaardige supplementen of vitamines?

Bent u als vegetariër of als veganist op zoek naar voedingssupplementen, dan kunt u bij Vitaminbottle terecht. In ons assortiment zit een breed scala aan supplementen, capsules en multivitamines die geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

De definitie die wij hanteren voor vegetarisch is dat er in onze vitamines en supplementen geen gedode vis, vlees, insecten of gevogelte zitten. Daarin geldt ook dat al onze producten gegeten kunnen worden door veganisten; een voedingspatroon vrij van dierlijke producten.

Bijna al onze capsules, vitamines en supplementen zijn te gebruiken voor veganisten behalve producten die gebruik maken van natuurlijke bijenwas. Dit zijn producten die niet voor veganisten zijn bestemd:

Als vegetariër of veganist bent u bij ons aan het juiste adres! Veel van onze bezoekers zoeken naar goede omega 3 multivitamine en supplementen. Dit vegetarische omega 3 supplement kan je bij ons bestellen. Deze plantaardige omega 3 capsules bevatten vetzuren zoals eicosapentaeenzuur, cocosahexaenoide zuur en alfa-linoleenzuur.

Producten op Vitaminbottle bevatten natuurlijke, plantaardige (wat van planten afkomstig is) mineralen zijn ondersteunend aan een gezonde welzijn en weerstand. Al onze producten zijn plantaardig. Zonder suikers, zoetstoffen, gluten en lactose vrij.

Surf verder op onze website en bestel de multivitamine die bij je past!