Valeriaanwortel capsules

 Ondersteuning bij innerlijke onrust en stress.

 Bevordert de nachtrust.

 Helpt te ontspannen.

 Valeriaanwortel is een 100% natuurlijk kruid. 

In stock
€ 15,99

Valeriaan voor rust en kalmte

Valeriaanwortel kan bijdragen aan een goede ondersteuning aan gezonde zenuwen en een goede nachtrust. Daarnaast kan Valeriaan bijdragen in stress-situaties en spannende tijden. Het is een unieke combinatie samen met citroenmelisse. Dit kruid kan een rustgevende invloed geven op het lichaam.

valeriaan

Ingrediënten

Onze Valeriaanwortel capsules bevatten de volgende natuurlijke ingrediënten:

Druivenpitolie extract: er zit veel basis omega 6 vetzuur in druivenpitten. Dat is een essentieel vetzuur. Essentieel betekent dat het niet kan worden aangemaakt door het lichaam. De stof pycnogenol in druivenpit heeft een antioxidatieve werking. Verder bevat dit extract verschillende mineralen en een hoog gehalte aan vitamine E, rijk aan linolzuur en lecithine.

Valeriaanwortel extract: Valeriaan is een mild plantaardig middel dat geen gewenning of versuffing kent. Valeriaan kan helpen bij een zenuwachtig gevoel, stress, bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust en kan helpen bij b.v. examenspanning. Bij nicotineverslaving kan het een ondersteunend middel zijn, vermindert de stress en nervositeit die de ontwenning van nicotine met zich meebrengt.

Citroenmelisse extract: (Melissa officinkis) bevordert de nachtrust en kan bijdragen aan ontspanning van het lichaam.

Capsule: plantaardig V-capsules

Natuurlijke bijenwas: Antioxidant, natuurlijke bijenwas wordt niet gebleekt, of chemisch behandeld. Bijenwas is reukloos en een solide volledig natuurlijke goudgele was.

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Druivenpitolie 200 mg - Valeriaanwortel extract 100 mg - Citroenmelisse extract 100 mg - plantaardige capsule 80 mg -  Natuurlijke bijenwas (antioxidant) 20 mg

Dosering

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen: 1 capsule. Indien nodig kunt u de dagelijkse hoeveelheid  tijdelijk verhogen naar maximaal 3 capsules verdeeld over de dag. Daarna preventief overgaan op 1 capsule voor het slapen gaan met een glas water.

Valeriaanwortel Capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Belangrijk: Overleg eerst met  uw huisarts indien u zwanger bent of borstvoeding geeft voor gebruik van een Valeriaan supplement. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven.

Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten

Geschikt voor vegetariërs.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

HACCP gecertificeerd.

Zijn suiker, gluten en lactosevrij.

Niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bijenproducten.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!  

Verzending
Color Black
Manufacturer Vitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!