Detox Pakket

 Fucus vesiculocus / Blaaswier

 100% Plantaardig

 De aanwezige Mariadistel olie heeft een positieve invloed op de leverfunctie

 Appelazijn / Appelpectine

 100% Natuurlijke kruiden en plantenextracten

In stock
€ 25,99

Het voedingssupplement Detox

Bestaat uit 2 producten

1) 1 potje met 60 capsules. Hierin zitten de ingrediënten Fucus zeealg en Appelazijn poeder (appelpectine).

2) 1 flesje 50 ml. Deze bevat de Mariadistelolie en brandnetel olie extract.


Productinformatie

Fucus vesiculocus is de latijnse naam voor blaaswier. Blaasjeswier groeit op de zeebodem en is een van de meestvoorkomende bruine zeewieren. Dit blaaswier kan worden gedroogd en tot poeder vermalen. In het Nederlands heeft blaaswier enkele volksnamen: Fucus, kelp, zeewier, zee-eik en nestelkruid. Blaaswier bevat van nature het mineraal jodium en kan ondersteuning bieden bij de stofwisseling.

De aanwezige appelazijn/appelpectine in de capsule is een natuurlijke stof die voorkomt uit gefermenteerde appels. 


Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule & 10 druppels.

Indien gewenst kunt u starten met een kuurtje: 2 x daags 1 capsule en 2 x daags 10 druppels voor het eten. Starten met de druppels voor het ontbijt op de nuchtere maag. Belangrijk dat u dagelijks voldoende water drinkt minimaal (1,5 - 2 liter).

Inname: druppels puur op een lepel en de capsule met water voor een maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.


Voedingswaarde-etikettering

Inhoud: Fucus zeealg & appelazijn 60 capsules en Mariadistel en brandnetel druppels 50 ml

Ingrediënten 

Hoeveelheid per 1 Capsule: Fucus poeder 200 mg, (Jodium 120 mcg),  Appelazijn poeder (appelpectine) 200 mg, capsule (plantaardig)100 mg

Hoeveelheid per flesje: Mariadistel olie (Oleum marianum-Silymarin) 48 ml - Brandnetel olie extract  2 ml  - 10 druppels - 0,8 ml

Goed om te weten

Detox is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Is gluten, lactose en suikervrij.

De capsules plantaardig zijn - V caps.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!