Sint-Janskruid Druppels

 Ondersteunt de gemoedstoestand

 Sombere stemmingen en prikkelbaarheid

 Bj innerlijke onrust en stress situaties

 De druppels bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. Puur Natuur!  

In stock
€ 13,99

Sint Janskruid druppels

St. Janskruid is een natuurlijk kruid dat baat kan hebben bij sombere stemmingen, innerlijke onrust en prikkelbaarheid . Sint Janskruid is een natuurlijk alternatief dat geen nadelige bijwerkingen of gewenning kent. Het kan zonder problemen gedurende een langere periode worden gebruikt.

natuurlijke sint janskruid


Belangrijk: Door de krachtige werking van dit kruid wordt er aangeraden eerst de wisselwerking van andere voorgeschreven medicijnen tegen depressie in te zien. Het gelijktijdig gebruik van andere medicijnen kan de werking beïnvloeden. Overleg dan eerst met de huisarts.


Productinformatie

Boragezaad: de borage olie wordt gewonnen uit de zaden door middel van koude persing, zonder enige oplossing of toevoegingen. Het is de rijkste bron van gamma linoleenzuur(GLA) in de natuur en is een essentieel omega 6-vetzuur. Het bevordert het vrouwelijk hormonaal evenwicht. De plant werd vroeger al gebruikt bij zwaarmoedigheid.

Druivenpitolie: Lecithine in druivenpit olie is goed voor de hersenen, het zenuwstelsel en de bloedopbouw. Er zit veel basis omega 6 vetzuur in de druivenpitten, antioxidanten, verschillende mineralen, en een hoog gehalte aan vitamine E.

St. Janskruid:  De stof Hypericine wordt als belangrijkste psychoactieve stof in de plant beschouwd. Het kruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt. Het kan bijdragen aan sombere stemmingen, onrust en stress.

Citronella/melissa: het bestanddeel geraniol heeft een verkwikkend effect. Kan bijdragen aan emotionele balans.

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud: 30 ml

Ingrediënten

Boragezaad olie (Oleum boraginis-gamma-linolzuur) 13 ml

Druivenpitolie  (Oleum vitis-antioxidant, vitamine E) 13 ml 

St janskruid (Hypericum perforatum-flavonoiden, rutin, quercetine) 2 ml

Citronella (melissa officinalis-citral, citronellol) 2 ml


Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 10 druppels = 0,8 ml   Dagelijkse dosis voor kinderen 5 druppels = 0,4 ml

Actieve bestanddeel per 10 druppels van het ingrediënt St. Janskruid is Hypericin 39,0 ug. Naar behoefte kan de dagelijkse dosis tijdelijk worden verhoogt naar maximaal 3 x 10 druppels per dag. Voor kinderen maximaal 2 x 5 druppels. 

Inname: puur op een lepel. Hoeveelheid: fles 30 ml =35 dagen bij 10 druppels per dag 0,8 ml.

Sint Janskruid Druppels is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

De druppels worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. 

Voor gebruik goed schudden.

BELANGRIJK: Dit voedingssupplement mag niet gebruikt worden in combinatie met anti-depressiva.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.  

Toepassing Sint Janskruid druppels

  • Voor een goede gemoedstoestand
  • Bij ups en downs
  • Geestelijke veerkracht -balans van lichaam en geest
  • Bij stress-situaties

Goed om te weten

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

De koudgeperste druppels bevatten geen geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Gluten, suiker en lactose vrij.

HACCP gecertificeerd.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!  

Verzending
Color Black
Manufacturer Vitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!