Sint-Janskruid Capsules

 Ondersteunt de gemoedstoestand

 Sombere stemmingen en prikkelbaarheid

 Balans van lichaam en geest

 Ondersteuning in stress situaties

 100% Natuurlijke kruiden en plantenextracten.

In stock
€ 17,49

Sint Janskruid capsules

Sint Janskruid is een natuurlijk kruid dat geen nadelige bijwerkingen of gewenning kent. Sint Janskruid kan zonder problemen gedurende een langere periode worden gebruikt.

De bekendste eigenschap van Sint-Janskruid is dat het een kalmerend effect kan hebben. Het is daarom zeer goed toepasbaar door het kruid hypercine in St. Janskruid bij neerslachtigheid, innerlijke onrust, prikkelbaarheid en sombere stemmingen.

 sint janskruid


Productinformatie

Sesamolie: sesamolie heeft een positieve invloed op de psyche en gemoedstoestand. 

St. Janskruid: bij sombere stemmingen en onrust. Door de krachtige werking van dit kruid wordt er aangeraden eerst de wisselwerking met andere voorgeschreven medicijnen in te zien. Het kan bij gelijktijdig gebruik van andere medicijnen tegen depressie de werking beïnvloeden.

Citronella/melissa: heeft een verkwikkend effect. Kan bijdragen aan emotionele balans.

Natuurlijke bijenwas: wordt niet gebleekt of chemisch behandeld. De bijenwas is reukloos en een solide volledig natuurlijke goudgele was.

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud: 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per 1 capsules: Sesamolie koudgeperst 400 mg - Capsule plantaardig 100 mg - Sint Janskruid extract 10 mg - Melisse (Citronella) extract 10 mg - Natuurlijke bijenwas 10 mg.

Actieve bestandsdeel: Hypercin 39 ug per capsule.

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule 

Indien nodig kunt u de dagelijkse hoeveelheid tijdelijk verhogen naar maximaal 3 maal daags één capsule verdeeld over de dag.

Sint Janskruid Capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zijn gluten, lactose en suikervrij.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Belangrijk: Door de krachtige werking van dit kruid wordt er aangeraden eerst de wisselwerking van andere voorgeschreven medicijnen tegen depressie in te zien. Het gelijktijdig gebruik van andere medicijnen kan de werking beïnvloeden. Overleg dan eerst met de huisarts.


Toepassing Sint Janskruid Capsules

  • Ondersteuning van de gemoedstoestand
  • Bij innerlijke onrust/overspannenheid
  • Geestelijke veerkracht -balans van lichaam en geest
  • Bij stress-situaties

Goed om te weten 

Geschikt voor vegetariërs.

Niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bijenproducten - deze kunnen beter de St. Janskruid druppels nemen. De capsules zijn plantaardig.

HACCP gecertificeerd.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!