Terug

  • 100% Natuurlijke voedingssupplementen
  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 5 Sterren beoordeling bij Trustpilot

Over ons

Vitaminbottle wil graag bijdragen aan een gezonde levensstijl

Zowel voor lichaam als geest is het belangrijk om in balans te zijn. Door ons tegenwoordige hectische, stressvolle en drukke levensstijl hebben we niet altijd voldoende tijd en het vermogen om gezond te eten. En als we gezond eten zijn de producten niet altijd van dermate kwaliteit zoals vroeger dat er nog voldoende voedingsstoffen aanwezig zijn in het product.

Met passie voor voeding en een gezonde levensstijl zijn wij Vitaminbottle gestart. Wij geloven in onze producten die 100% natuurlijk zijn, waardoor de supplementen heel goed door het lichaam worden opgenomen.  

We hebben vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen nodig om ons lichaam optimaal te laten presteren. Daar het lichaam zelf niet al deze stoffen kan aanmaken, maar zeer zeker wel nodig heeft, is het van groot belang zorg te dragen dat het lichaam voldoende weerstand heeft om gezond te blijven.

Zodra de weerstand door allerlei omstandigheden verlaagd is, worden we ziek. Alleen al om ervoor te zorgen dat we gezond zijn en blijven zijn voedingssupplementen vitaal voor de gezondheid. Vitaminbottle wordt vervaardigd aan de hand van  honderden jaren oude recepten, volgens een beschermd procedé, op basis van 100% natuurlijke planten en kruiden. Wij geloven in onze producten en helpen u graag aan een gezonde levensstijl.

Vitaminbottle producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten en zijn 100% natuurlijk

Volgens een beschermd procedé op basis van 100% natuurlijke planten en kruiden met een hoog gehalte aan werkzame stoffen, zonder enige kunstmatige toevoegingen.Tijdens het productieproces zien wij er tevens op toe, dat de transformatie van de bestanddelen puur op scheikundige basis geschiedt, en hier geen enkel chemisch proces aan te pas komt. De werkzame stoffen worden verbazend goed opgenomen en gebruikt door het lichaam, vitaminbottle producten hebben een opnamecapaciteit van minimaal 96%. 

Inmiddels erkent de moderne wetenschap ook dat producten die kunstmatig vervaardigd worden het tegenovergestelde bereiken in het lichaam van wat men dacht. Hoewel deze producten een uitgeput lichaam een plotselinge boost geven, tonen gebruikers al snel na de inname een conditionele achteruitgang ten opzichte van voor de inname.

Vitaminbottle biedt daarom alleen 100% natuurlijke plantaardige producten aan. We hebben een uitgebreid assortiment van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten in druppels en capsules. Geen synthetische en kunstmatige stoffen, geen bindmiddelen, stabilisatoren en conserveringsmiddelen.

De moderne voeding bevat veel minder voedingsstoffen dan vroeger en schiet tegenwoordig tekort:

Zelfs als u gezond en gevarieerd eet, is het gebruik van voedingssupplementen een bittere noodzaak. Vitamines zijn stoffen die nodig zijn voor de gezondheid. Er zijn 13 soorten vitamines bekend. Je lichaam kan zelf geen vitamines aanmaken en moet ze via voeding binnenkrijgen.(uitzondering vitamine D en K). Ook mineralen en spoorelementen zijn stoffen die nodig zijn voor je gezondheid. De bekendste mineralen zijn magnesium, kalium, natrium, calcium of kalk. Daarnaast zijn er ook spoorelementen die belangrijk zijn voor je lichaam zoals, ijzer, jodium, zink, koper, selenium, chroom. 

Vitamines zoals A, C en E en spoorelementen (zoals zink en ijzer) spelen een rol bij het in stand houden van de weerstand, of terwijl het immuunsysteem.Het komt erop neer dat vitamines en mineralen onmisbaar zijn voor het goed functioneren van lichaam en geest. Voedingssupplementen: is een voedingsmiddel dat aan het normale voedingspatroon wordt toegevoegd. Een voedingssupplement bestaat uit vitaminen, mineralen of andere stoffen die het lichaam nodig hebben. Voedingssupplementen vormen een zeer belangrijke basis voor uw gezondheid.

 

De Vitaminbottle Druppels zijn er op oliebasis, waterbasis en glycerinebasis

De druppels zijn 100% plantaardig oliën die koudgeperst zijn. Dit is een unieke gepatenteerde technologie. Het zijn geen oplossingen en de druppels bevatten ook geen toevoegingen. Tevens werkt het laboratorium met een unieke technologie waarbij de natuurlijke oliën de actieve ingrediënten opnemen uit elk type kruid zonder enig verlies. De druppels zijn dus zo natuurlijk en puur mogelijk, dit zorgt voor een opname van het lichaam van boven de 96%.

De druppels zijn zeer goed opneembaar. Dit voedingssupplement werkt het best als deze puur wordt ingenomen.

Op een lepel en niet gemengd met andere voedingsstoffen of drank omdat er dan grondstoffen uit de druppels verloren kan gaan. Bij de kinderdruppels geldt een uitzondering, let wel dat de druppels die eventueel vermengt worden in een sapje of eetlepel met eten wordt opgedronken/gegeten. Zodat het kind toch alle voedingstoffen die dag binnenkrijgt. Alle informatie die verstrekt wordt op deze website is alleen geschikt voor informatieve doeleinden. De informatie is niet bedoeld op deze website voor behandeling, genezing een diagnose of voorkoming van ziekten. 

Raadpleeg daarom ook altijd bij twijfel voor advies, de huisarts of een specialist. Indien u medicijnen gebruikt is het raadzaam om eerst met de huisarts te overleggen of dit complicaties kan geven met  gelijktijdig gebruik van zowel de voedingssupplement als het medicijn. Lees voor gebruik van ons voedingssupplement eerst de informatie op het etiket en overschrijdt niet de hoeveelheid zonder overleg. 

De Vitaminbottle capsules bestaan uit olie capsules en poeder capsules

Deze capsules zijn 100% natuurlijk en plantaardig. Een professor uit Boedapest heeft een unieke technologie ontwikkeld om de oliecapsules te vervaardigen. Hierbij worden natuurlijke olie extracten op speciale wijze koudgeperst en volgens een gepatenteerd procedé vervaardigd. Door deze manier zijn de capsules hoog geconcentreerd en hebben ze een zeer hoge opname capaciteit van meer dan 96%. De poeder capsules bestaan ook uit 100% natuurlijk plantaardige grondstoffen.

Gebruik van voedingssupplementen in de vorm van capsules:

  • U kunt deze het beste innemen bij het ontbijt of lunch.
  • Bij voorkeur een vast moment van de dag.
  • Neem het supplement bij of na de maaltijd, maar niet vóór de maaltijd, op deze manier worden de vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen beter opgenomen met het eten. Dit vergroot de opnamecapaciteit van het voedingssupplement.

Alle informatie die verstrekt wordt op deze website is alleen geschikt voor informatieve doeleinden. De informatie is niet bedoeld op deze website voor behandeling, genezing een diagnose of voorkoming van ziekten. Raadpleeg daarom ook altijd bij twijfel voor advies, de huisarts of een specialist. Indien u medicijnen gebruikt is het raadzaam om eerst met de huisarts te overleggen of dit complicaties kan geven met  gelijktijdig gebruik van zowel de voedingssupplement als het medicijn. Lees voor gebruik van onze voedingssupplementen  eerst de informatie op het etiket en overschrijdt niet de hoeveelheid zonder overleg zoals vermeld.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box