Regeneratieve olie Druppels

 Positieve bijdrage op het energieniveau en de vitaliteit van het lichaam

 Rijk aan plantaardige Omega 3 - lijnzaadolie

 Bevatten antioxidanten ter bescherming van gezonde cellen en weefsels

 De druppels bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. Puur Natuur!

In stock
€ 18,49

Regeneratieve olie druppels

Onze 100% natuurlijke Regeneratieve olie druppels kunnen o.a. bijdragen aan een positief effect op uw energieniveau en de vitaliteit door zijn eetlust bevorderende en lever ondersteunende capaciteit.

De ingredienten hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Daarnaast kunnen ze de levenskracht weer versterken. De druppels kunnen bijdragen aan het het zelfherstellende vermogen van het lichaam. (Regenereren: herstellen ).

De aanwezige Acetylcholine, in het kort ACh behoort tot de stoffen in de neurotransittercategorie. Deze speelt o.a. een rol in de pirkkeloverdracht tussen zenuwstelsel en skeletspieren. Daarnaast ondersteunt Acetylcholine de hersenfunctie en heeft een positieve invloed op de alertheid en geestelijke energie.

Voedingswaarde - etikettering   

Inhoud 50 ml                                                                                            

Hoeveelheid: Lijnzaadolie 34 ml - Gezegende distel (Cnicus benedictus) extract 6 ml - Brandnetelolie extract 2 ml - Mierikswortelolie extract 2 ml - Bruine alf olie extract 2 ml- Kliswortelolie extract 2 ml - Rode klaver olie extract 2 ml

Per 10 druppels bevat de regeneratieve olie de actieve ingrediënten: 240 mg EPA-DHA. Cnicin 68 mg, ACh (Acethylcholine) 36 mg en Glycosides 56 mg.

Ingrediënten

Lijnzaadolie: Het is een plantaardige bron van omega 3 vetzuren EPA en DHA. 

Gezegende distel: Cnicus Benedictus betekend gezegend. Deze distel is nauw verwant met de Mariadistel. Beide ondersteunen een reinigende werking.

Brandnetelolie extract: heeft een positieve invloed op een vitaal gevoel. Ondersteunt de vochthuishouding en reiniging van het lichaam.

Mierikswortelolie: bevat veel vitamine C. In 100 g zit 61% van de ADH* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarnaast zit er glucosinolaten in de wortel en antioxidanten. Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen.

Bruine alg olie extract: neutraliserend effect op vrije radicalen.

Kliswortel olie extract: Arctium lappa draagt bij tot zuivering van het lichaam. Bevat polyenen.

Rode Klaver: is van nature rijk aan isoflavonen en kan bijdragen aan een goede conditie van de hart en bloedvaten.

Een mega combinatie van planten en kruidenextracten die ondersteuning kunnen bieden om opnieuw fit te worden.


Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 10 druppels = 0,8 ml - Naar behoefte maximaal 3 x 10 druppels per dag

Dagelijkse dosis voor kinderen boven de 3 jaar: 5 druppels = 0,4 mlNaar behoefte maximaal 3 x 5 druppels per dag.

Inname: puur op een lepel of indien gewenst door eten mengen, tijdens een maaltijd. Hoeveelheid: fles 50 ml = 60 dagen bij 10 druppels per dag 0,8 ml.

De druppels worden snel en effectief door het lichaam opgenomen. Opname capaciteit van meer dan 96%. Voor gebruik goed schudden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Advies: Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt overleg dan eerst met de huisarts.


Goed om te weten

Voor meer informatie over dit supplement kunt u mailen naar info@vitaminbottle.nl

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Het product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

De koudgeperste druppels bevatten geen geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zijn suiker, gluten, en lactose vrij.

Regeneratieve olie druppels is een 100% natuurlijk voedingssupplement. 

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!