Q10 Co-Enzym Capsules

 Q10 Ubiquinon 100 mg

 Dit product bestaat uit V-caps

 Geschikt voor vegetariërs

In stock
€ 27,99

Q10 Co-enzym capsules

Onze Q10 100 mg is een Co-enzym Q10 ubiquinon formule. Het Co-enzym Q10, ook wel bekend als ubiquinon, is een vitamine-achtige verbinding. Q10 wordt door het menselijk lichaam aangemaakt.

Het is een Co-enzym, dat is een stofje die nodig is om een enzym te laten werken. Het lichaam is zelf in staat ubiquinon om te zetten in ubiquinol. Naarmate men ouder wordt neemt de productie van Q10 meestal af. Maar ook invloed van o.a. veel stress, ongezond eten, roken, hoge bloeddruk, overgewicht en o.a. extreme lichamelijke inspanning kan in het lichaam een vermindering aan Q10 co enzym ontstaan.

Productinformatie

Q10 co-enzym: is een in vet oplosbare vitamine-achtige stof

Magnesiumstearaat: is een plantaardig magnesiumzout van stearinezuur. Anti- klonter middel voor capsules.

Colloïdaal Siliciumdioxide:(silica) komt van nature voor in planten, dieren en water. Silica is een oxide (chemische verbinding van metaal en zuurstof)  van sillicium (kiezelzuur) Kiezelzuur is essentieel voor de ontwikkeling van groei van bot, kraakbeen en bindweefsel. Silica wordt vooral toegepast voor behoud van gezond kraakbeen, collageen en sterke botten.

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud: 30 stuks 

Ingrediënten

Hoeveelheid per capsule: Co-enzym 100 mg - capsule plantaardig 100 mg - magnesium stearaat 80 mg - Collïdaal Siliciumdioxide 20 mg .

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule 100 mg. Inname bij voorkeur tijdens een maaltijd met water.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren. 

Contra-indicatie:  Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten eerst overleggen met de huisarts voor gebruik van dit supplement.

Voor wat betreft de werking van Q10 kunt u contact opnemen met de website. info@vitaminbottle.nl In verband met de EFSA regels kunnen we u geen informatie verschaffen over dit supplement. 

Goed om te weten 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen.  Puur Natuur!

Verzending
Color Black
Manufacturer Vitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!