Oog capsules

 Ondersteunt een verbetering aan het leeftijd gerelateerde gezichtsvermogen

 Bij vermoeide en geprikkelde ogen

 Ondersteunt de normale doorbloeding van het oog

 De oog capsules zijn samengesteld uit Natuurlijke kruiden en plantenextracten 

In stock
€ 13,49

Oog capsules bij vermoeide ogen

De Oog capsules met 100% natuurlijke ingrediënten bosbesbladeren, bètacaroteen (pro-vitamine A) en rozenbottel kunnen bijdragen aan een verbetering aan leeftijd gerelateerde gezichtsvermogen, aan tranende ogen, geprikkelde ogen, vermoeide ogen of nachtblindheid.

Ingrediënten

Bosbesblad: Blauwe bosbes kan ondersteuning bieden bij microcirculatieproblemen. Blauwe bosbes bevat van nature tanninen en anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die kunnen helpen het gezichtsvermogen in het donker te ondersteunen door zowel de aanmaak van het gezichts- purper(staafje rood) als de microcirculatie te bevorderen.

Bèta-caroteen olie: Bèta caroteen (pro-vitamine A) wordt in het lichaam omgezet tot vitamine A. Het zorgt net als vitamine A, voor een goede weerstand en is erg belangrijk voor het gezichtsvermogen. Er zijn aanwijzingen dat bèta caroteen anti oxidatieve eigenschappen heeft en de lichaamscellen beschermt tegen vrije radicalen. Als er te weinig vitamine A in het lichaam aanwezig is kan er nachtblindheid optreden.

Rozenbottel: Wordt al millennia lang gebruikt. Rozenbottel bevat veel verschillende fytonutriënten. Fyto betekent plantaardig en nutriënt betekent voedingsstof. Zowel de vrucht als de zaden worden gebruikt van de rozenbottel.  

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud 60 stuks

per 1 capsule: Bosbesbladeren 100 mg - Bètacaroteen (Pro vitamine A) olie 100 mg - Rozenbottel 100 mg - capsule plantaardig 80 mg.

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen:  1 capsule tot 3 capsules

Indien nodig kunt u de ADH tijdelijk verhogen naar maximaal 3 capsules over de dag verdeeld. Inname voor/tijdens een eetmoment met water.

Oog Capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten over oog capsules van Vitaminbottle

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Capsules zijn plantaardig.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zijn suiker, gluten en lactose vrij.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!