Omega 3-6-9 Fito complex

 Voor Hart, Hersenen en Ogen*

 Lijnzaadolie en Duindoornolie 

 100% Plantaardige omega 3 

 Per capsule 250 mg EPA en DHA

 Onze Omega Fito Complex is geschikt voor vegetariërs. 

In stock
€ 19,99

OMEGA 3-6-9 FITO COMPLEX

In deze capsules zitten de natuurlijke plantenextracten lijnzaadolie (Oleum Lini) en duindoornolie (Oleum Hippophae).

Het supplement bevat 250 mg ( EPA) Eicosapentaeenzuur en (DHA) Docosahexaenoidezuur per capsule. 

Dit supplement is visvrij en 100% plantaardig.

Omega 3 vetzuren zijn meervoudige onverzadigde vetzuren.en zitten vooral in bepaalde zaden, noten, plantaardige oliën-waaronder lijnzaad, vette vis en visolie. EPA en DHA zijn vooral te vinden in diverse vette vissoorten. Wordt er weinig tot geen vis gegeten kan een plantaardige omega 3 een aanvulling zijn op het voedingspatroon.


Toepassing Omega-Fito Complex

  • DHA en EPA dragen bij tot een normale werking van het hart.* Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA.
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.* Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
  • DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse innname van 3 g EPA en DHA. (De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA mag niet samen meer bedragen dan 5 g.
  • Inname van DHA (docosahexaeenzuur) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. (Het gunstige effect voor zwangere en bosrtvoedinggevende vrouwen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de dagelijkse inname voor omega 3 vetzuren van volwassenen, d.w.z.: 250 mg DHA en EPA (eicosapentaeenzuur).

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60stuks

Ingrediënten per capsule

Lijnzaadolie (Oleum Lini) 300 mg

Duindoorn olie (Oleum Hippohae) 100 mg

Plantaardige capsule 80 mg

Natuurlijke bijenwas (antioxidant) 20 mg

EPA (Eicosapentaeenzuur) 151 mg

DHA (Docosahexaeenzuur) 100 mg 

Omega 6 vetzuren linolzuur 139 mg

Omega 9 (oliezuur) vetzuren  78 mg                                                                                                                                                                                  

 

Productinformatie

Lijnzaadolie:(Oleum Lini) is een plantaardige omega 3. Duindoornolie ondersteunt de natuurlijke afweer en  bevat van nature omega 7 en omega 9 onverzadigde plantaardige vetzuren. De bijenwas: draagt bij als antioxidant is een natuurlijke bijenwas, wordt niet gebleekt of chemisch behandeld. Bijenwas is reukloos en een solide, volledig natuurlijke goudgele was. 

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1`tot 2 capsules. Eén capsule bevat 250 mg EPA en DHA 

Inname bij voorkeur voor/tijdens een maaltijd met water.

Goed om te weten

Niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bijenproducten.

EPA en DHA is 100% plantaardig.

Geschikt voor vegetariërs.

HACCP gecertificeerd.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, kunstmatige toevoegingen, additieven of conserveringsmiddelen. Gluten, lactose en suikervrij.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke  kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
Color Black
Manufacturer Vitaminbottle

Levertijd Voor 21.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

post nl Vitaminbottle

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!