Natuurlijke vitamine C 250 ml

 Biedt ondersteuning aan het immuunsysteem, zenuwstelsel en bindweefsel

 Bevordert de opname van ijzer uit voeding

 Goed voor de weerstand en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade

 Behoud van sterke botten, tanden, huid en bloedvaten

 100% natuurlijke druppels met bio flavonoïden. Worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. Puur Natuur!

In stock
€ 24,99

Vitamine C voor een goede weerstand!

Natuurlijke Vitamine C (fles 250 ml )met de bio flavonoïden zwarte bes en rozenbottel. Zwarte bes en rozenbottel ondersteunen op synergetische wijze de natuurlijke vitamine C druppels en daarnaast verbeteren de bio flavonoïden de opname- capaciteit van vitamine C. Het lichaam kan Vitamine C niet zelf aanmaken en is dus afhankelijk van de hoeveelheid die binnenkomt via voeding.

Vitamines zijn stoffen die nodig zijn voor het in stand houden van een goede gezondheid. De Vitamine C is betrokken bij een groot aantal processen in het lichaam, levert o.a. een bijdrage als antioxidant en aan fitheid. Als het u niet lukt om voldoende vitamine C binnen te krijgen, dagelijks 2 stuks fruit en 2 ons groente is het zinvol om een voedingssupplement te nemen met vitamine C tegen oxidatieve schade. 

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat vitamine C onder andere kan bijdragen:

Aan het goed functioneren van het immuunsysteem, zenuwstelsel en bindweefsel. Daarnaast bevordert het de opnamen van ijzer uit voeding, is betrokken bij de vorming van collageen, onderdeel dat de huid elasticiteit en stevigheid geeft en speelt het een belangrijke rol bij het in stand houden van de weerstand, draagt het bij aan concentratie en het leervermogen, ondersteunt de botten, tanden en is goed voor het skelet, helpt bij vermoeidheid en draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten en soepele/elastische aderen.

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud: fles 250 ml 

water 248 ml - Vitamine C 30000 mg - Zwarte bes (Ribes Nigrum) 1 ml - Rozenbottel 1 ml    

Ingrediënten

Vitamine C: Dit is een water oplosbare vitamine, een antioxidant en beschermd het lichaam tegen vrije radicalen.

Zwarte bes: (Ribes nigrum) Zwarte bes is rijk aan antioxidanten en bevatten stoffen zoals polyfenolen en anthocyanen. Daarnaast zijn ze rijk aan vitamine C. Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Rozenbottel: bevat veel vitamine C van nature. Deze vitamine C is het belangrijkste inhoudsstofje van deze vrucht en heeft een positieve invloed op de weerstand en het immuunsysteem.

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 10 druppels = (1 thee/dessert lepel) 0,8 ml = 96 mg vitamine C (120% ADH *)

Dagelijkse dosis voor kinderen: 5 / 10 druppels ( lepeltje) = 0,4 / 0,8  ml = 48 / 96 mg vitamine C (60%-120% ADH *) 

*ADH = de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Voor het acuut verhogen van de weerstand: Neem 2 maal daags 1 lepel (600 mg vitamine C per eetlepel)= 1200 mg per dag.

Natuurlijke Vitamine C druppels  is een 100% natuurlijk voedingssupplement. De druppels worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. Opnamecapaciteit van meer dan 96%. Voor gebruik goed schudden. 

 

Goed om te weten

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

De koudgeperste druppels bevatten geen geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zijn suiker, gluten, en lactose vrij.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen.  Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!