Terug

Multivitamine complex

  • Multivitamine complex
  • Multivitamine complex
  • Multivitamine complex
  • Multivitamine complex

   Ondersteunt de weerstand en het immuunsysteem. Bevat een mix van natuurlijke plantenextracten, organisch gebonden vitamines, mineralen en sporenelementen.

   € 15,99

   • 100% natuurlijk & plantaardig
   • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
   • Gluten- en lactosevrij, zonder toegevoegde suikers
   • Op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis
   Placeholder5

   Trustpilot Sterren

   “De top 3 beste gezondheidsshops op trustpilot!”

   Productomschrijving

   Multivitamine complex

   In de drukte van de dag vergeten we regelmatig om voldoende en gevarieerd te eten. Zo missen we essentiële vitamines en mineralen die ons lichaam wel elke dag nodig heeft. Het lichaam is zelf niet in staat vitamines (uitzondering vitamine D) en mineralen aan te maken. De druppels van het Multivitamine complex kunnen bijdragen als aanvulling op ons voedingspatroon.

   Deze koudgeperste druppels geven een ondersteuning aan het immuunsysteem en dragen bij aan een goede weerstand. Het Multivitamine complex bestaat uit ingrediënten van een mix van natuurlijke plantenextracten, organisch gebonden vitamines, mineralen, sporenelementen, essentiële onverzadigde vetzuren, antioxidanten, vezels, bio flavonoïden en polyfenolen.

   Vitaminbottle multivitamine complex

   Multivitamine Complex is een 100% natuurlijk voedingssupplement en kan het hele jaar door worden gebruikt.

   De aanwezige vitamines zijn: provitamine A (Bètacaroteen), B1, B2, B3, B5, B6, B11 (Foliumzuur), C, D, E en K. De mineralen die vertegenwoordigd zijn, bestaan onder andere uit calcium, koper, ijzer, mangaan, magnesium en zink. Daarnaast zitten er in de druppels van nature antioxidanten en onverzadigde vetzuren.

    

   Multivitamine zonder toevoegingen

   Maïskiemolie: maïskiemolie is van nature rijk aan vitamine E. Maiskorrels worden gerekend tot de granen. De maïskiemolie wordt geperst uit de kiem van de maisplant. Mais bevat antioxidanten, provitamine A, de B vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B11 foliumzuur en C. Daarnaast zitten er de mineralen calcium, ijzer, mangaan, koper en zink in maiskiem. De van natuurlijke aanwezige vezels dragen bij aan de spijsvertering.

   Rozenbottelextract: is natuurlijke bron van Vitamine C / antioxidanten. Bevat ook de vitamines A, B1, B2, B3, B5, E, K. En onder andere de mineralen calcium, ijzer, magnesium en zink. Vitamine C in de rozenbottel draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en tot bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

   Blauwe bosbes olie: anthocyaan is een stof in de bes die de blauwe kleur geeft. Deze stof kan ondersteuning bieden aan een goede werking van de hart- en bloedvaten. Daarnaast bevatten blauwe bessen antioxidanten die een belangrijke rol spelen bij het verouderingsproces. 

   Zwarte bessen olie extract: hoogste vitamine C gehalte van alle fruitsoorten. Ook bevat het onder andere de mineralen calcium, magnesium, ijzer, koper en zink. Vitamine A, B1, B2, B3, B6, B11 en E. Zwarte bes is een antioxidant dat rijk is aan polyfenolen en anthocyaninen. Deze stoffen beschermen tegen oxidatieve stress.

   Wortel olie extract: (bètacaroteen) wordt in het lichaam omgezet tot vitamine A. Het zorgt, net als vitamine A, voor een goede weerstand en is erg belangrijk voor het gezichtsvermogen. Maar ook voor gezonde botten, tanden, huid en de groei. Er zijn aanwijzingen dat bètacaroteen antioxidatieve eigenschappen heeft en de lichaamscellen beschermt tegen vrije radicalen. Wortelextract bevat tal van vitamines o.a. B1, B2, B3, B5, B6, C, E en verschillende mineralen, waaronder calcium, ijzer, koper, magnesium en zink.

   Selderij olie extract: Selderij zit vol bio flavonoïden. Selderij olie bevat antioxidanten en dat is belangrijk tegen vrije radicalen in het lichaam. Daarbij ondersteunt selderij je immuunsysteem. Het bevat meerdere vitamines en mineralen.

   Cichorei olie extract: (aromatische zuren). Nutriënten in cichorei zijn onder andere vitamine A, B1, B2, B6 en C. Daarnaast bevat het de mineralen calcium, ijzer en magnesium.

    

   Voedingswaarde - etikettering

   Inhoud 30 ml 

   Ingrediënten

   Maïskiemolie (vitamine E) 20 ml 

   Rozenbottel olie extract (vitamine C) 2 ml 

   Blauwe bosbes olie extract (Quertine) 2 ml

   Zwarte bessen olie extract 2 ml

   Wortelolie extract (bètacaroteen) 2 ml

   Selderij olie extract (limoneen) 1 ml 

   Cichorei olie extract 1 ml.

    

   Samenstelling in de plantenextracten

   Per 10 druppels (0,8ml): Vitamine A 120 ug 15%, Vitamine B1 0,4 mg 36%, B2 0,5 mg 36%, B3 4 mg 25%, B5 1,3 mg 22%, B6 0,6 mg 43%, Foliumzuur B11 68,3 ug 34%, Vitamine C 39 mg 49%, D3 1 mcg 20%, Vitamine E 1,8 mg 15%, Vitamine K 13,5 ug 18%.

   Aroma zuren 32 ug, Rutine 29 ug, Limonen 8 ug, Quercetin 0,1 ug.

   Mineralen: IJzer 2 mg 14%, Calcium 120 mg 15%, Koper 0,15 mg 15%, Mangaan 0,3% 15%, Magnesium 67,7 mg 18% en Zink 1,8 mg 18% ADH* welke zijn vertegenwoordigd in de plantenextracten. 

   *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

   De druppels geschikt voor vegetariërs en veganisten.

   Onderstaand staat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen weergegeven.

    

   Dosering

   Dagelijkse dosis voor volwassenen: 10 druppels - 0,8 ml  per dag. Maximale hoeveelheid per dag is 20 druppels.

   Inname voor een maaltijd puur op een lepeltje voor de beste opname.

   De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

   Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

   Op zoek naar de beste multivitamine voor kinderen?

    

   Goed om te weten

   Allergenen: bevat Maiskiem olie

   Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

   HACCP gecertificeerd.

   De Multivitamine Complex ook geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar.

   De koudgeperste druppels bevatten geen geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. De druppels zijn 100% plantaardig.

   Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

    

   Over Vitaminbottle

   Over Vitaminbottle

   Onze producten worden vervaardigd op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

   Recent bekeken

    • Multivitamine Complex

    Multivitamine Complex

    € 15,99

    Ondersteunt de weerstand en het immuunsysteem. Bevat een mix van natuurlijke plantenextrac...

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Multivitamine complex

    Multivitamine complex

    € 15,99