Mannen - Pakket

 Alles in 1 pakket voor de man!

 Ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand van het organisme

 Voor je hart, hersenen en ogen

In stock
Reguliere Prijs € 49,99 Speciale Prijs € 39,99

Het Mannen-pakket bestaat uit de voedingssupplementen:

  • Zink-Selenium-Magnesium en Sporenelement Capsules 60 stuks
  • Omega fito 3-6-9 Complex 60 stuks
  • Multivitamine Complex 30 ml

De combinatie van deze voedingssupplementen hebben een gunstige invloed op de gezondheid. De combinatie van supplementen draagt eraan bij dat u alle organisch gebonden vitamines, mineralen, sporen elementen, omega 3-6-9 onverzadigde vetzuren, antioxidanten, bio flavonoïden binnen krijgt via planten en kruidenextracten.

Dit pakket draagt bij aan:

Een ondersteuning van het immuunsysteem en de weerstand, Magnesium draagt bij aan soepele spieren en gewrichten, de supplementen zijn goed voor hart- en bloedvaten en ondersteunen de bloedsomloop, voor een verantwoord cholesterolgehalte en normale bloeddruk, de stressbestendigheid, voor behoud van een normale prostaat, voor sterke botten en tanden, rijk aan antioxidanten en helpt bij moeheid/ vermoeidheid.

Ingrediënten:

Zink-Selenium-Magnesium-Sporenelement capsules: Voldoende zink is ook zeer belangrijk in het mannelijk lichaam. Deze kan ondersteuning bieden aan een gezonde hoeveelheid van het hormoon testosteron.In de prostaat zijn grote hoeveelheden zink waarneembaar, omdat zink bijdraagt aan de vorming van prostaatvloeistof. Ook blijkt zink van belang bij de vorming van zaadcellen. Zink is hierbij een belangrijk mineraal voor de voortplanting. Daarnaast heeft zink een krachtige anti-oxidatieve werking en draagt bij aan de vorming van DNA. De aanwezige Selenium heeft dezelfde werking als een antioxidant en verhoogt de weerstand van het organisme. De juiste Zink-Selenium spiegel is onmisbaar bij een goede ondersteuning van het immuunsysteem.

Multivitamine Complex: Een mix van natuurlijke plantenextracten, organisch gebonden vitamines en sporenelementen. Tevens compenseren Multivitamine Complex de in ons voedingspatroon ontbrekende vitamines en mineralen. Dit supplement is in druppelvorm en heeft een opname capaciteit van meer dan 96%. Zonder kunstmatige toevoegingen, suikers en gluten/lactose vrij.

Omega Fito Complex: De ongeraffineerde en koudgeperste Lijnzaadolie en Duindoornolie bevatten EPA en DHA aan onverzadigde vetzuren. Deze omega 3 onverzadigde vetzuren dragen bij aan een goede werking van het hart en vaatsysteem. De Omega-Fito Complex is geheel plantaardig.. Het lichaam maakt zelf geen essentiële vetzuren aan, maar heeft ze wel nodig om goed te functioneren. Belangrijk is om de omega 3 en 6 in balans te houden, hierdoor kan het ondersteuning bieden aan het het zenuwstelsel, de afweer en immuniteit. De omega fito complex draagt bij aan een gezond cholesterol-gehalte en bloeddruk.

Dosering:

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 x daags Zink-selenium-sporenelement capsule, 10 druppels Multivitamine complex- 1 x daags de Omega Fito complex capsule.

Voedingswaarde-etikettering:

Zink-selenium-sporenelement capsule: bevat diatomeeënaarde 143 mg - magnesium 124 mg =30% ADH* - zwarte bes 20 mg - Zink 12,45 mg = 100% ADH*- selenium120 ug(micogram) = 100% ADH*

Multivitamine complex: tarwekiemolie 20 ml- rozenbottel olie extract (vitamine C) 2 ml - blauwe bosbes olie extract(Quercetin) 2 ml- zwarte bessen olie extract 2 ml - wortel olie extract (betacaroteen)2 ml seldrij olie extract  (limoneen) 1 ml - chicorei olie extract 1 ml

Omega fito complex: lijnzaadolie (oleum lini) 300 mg -duindoornolie (oleum hippophae) 100 mg - plantaardige capsule 80 mg - natuurlijke bijenwas (antioxidant) 20 mg. 1 Capsule bevat 250 mg EPA/DHA

ADH*= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Zonder kunstmatige toevoegingen, geur, kleur of smaakstoffen. Geen additieven. En glutenvrij.

Geschikt voor vegetariërs.

Let op: niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bijenwas.

Een totaal pakket voor behoud gezondheid. Het pakket bestaat uit 3 voedingssupplementen en kost samen 45,90 met gratis verzending.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten bereik van kinderen houden en donker bewaren.  

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 21.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!