Magnesium Capsules met Vitamine B6

 Draagt bij tot de normale werking van de spieren en zenuwstelsel

 Draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid

 Draagt bij tot een normale psychologische functie

In stock
€ 15,49

MAGNESIUM + Vitamine B6

Inhoud 60 stuks

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Magnesium is dus essentieel om goed te functioneren. Dit mineraal draagt bij aan het normaal functioneren van de spieren en is van belang voor het zenuwstelsel. Het is betrokken bij meer dan 300 lichaamsprocessen en is daarmee een belangrijke schakel in de energievoorziening. Met de vitamine B6 magnesium capsules vul je een magnesiumtekort eenvoudig aan.

Zonder magnesium kan ons lichaam geen energie produceren. Een tekort aan magnesium kan onder meer vermoeidheid en lusteloosheid veroorzaken. Wil je vermoeidheid en lusteloosheid voorkomen, dan bieden magnesium capsules uitkomst.

De actieve vorm van vitamine B6 is Pyridoxaal-5-Fosfaat, dit is een co-enzym dat betrokken is bij de werking van meer dan zestig enzymen. Zo draagt vitamine B6 magnesium onder andere bij aan een goede energievoorziening, aanmaak van hemoglobine en zenuw- en hersenfuncties. Vitamine B6 magnesium kan helpen bij vermoeidheid en draagt ook bij aan het immuunsysteem omdat B6 nodig is bij de aanmaak van antistoffen.

Magnesium + vitamine B6 capsules dragen bij aan

 • de normale werking van de spieren
 • de normale werking van het zenuwstelsel
 • een normale psychologische functie
 • vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • de instandhouding van normale tanden
 • een normaal energieleverend metabolisme
 • een normale eiwitsynthese
 • de aanmaak van afweercellen
 • vermindering van stress
 • de botopbouw
 • het leervermogen
 • fitheid

Daarnaast spelen magnesium en vitamine B6 capsules een rol in het celdelingsproces. Bij alle celdelingen die plaatsvinden in ons lichaam is magnesium nodig. Die celdelingen zorgen er voor dat je lichaam gezond en jeugdig blijft. Met magnesium capsules in de vorm van vitamine B6 magnesium help je je lichaam aan wat extra magnesium waardoor de celdeling niet in de problemen komt. Verder is magnesium nodig voor het produceren van mitochondriën, de organellen die ons lichaam van energie voorzien. Kortom, de combinatie vitamine B6 magnesium biedt vele voordelen voor je lichaam., vandaar dat wij deze magnesium capsules online aanbieden.

Magnesium wordt ook wel het anti-stressmineraal genoemd. Magnesium capsules zijn goed voor een goede geestelijke balans. Daarnaast reguleert dit mineraal het calcium, koper, zink, kalium en vitamine D-gehalte in het lichaam.

Vitamine B6 wordt ook wel pyridoxine genoemd. Deze vitamine B6 is een veelzijdige vitamine die onder meer betrokken is bij de groei, het zenuwstelsel, het afweersysteem, de bloedaanmaak en de vorming van rode bloedlichaampjes en eiwitten..

Ingrediënten van de vitamine B6 magnesium capsules

Magnesium + vitamine B6 capsules:

1 capsule: Magnesium citraat 200 mg = 53% ADH* + Vitamine B6 (pyridoxaal -5 fosfaat) 5 mg = 357% ADH*

*ADH = de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

De magnesium capsule is gemaakt van plantaardig V-caps.

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule. Indien gewenst kunt u de dosering verhogen naar maximaal 2 capsules per dag.

Dagelijkse dosis voor kinderen vanaf 6 jaar: 1 capsule per dag. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

De vitamine B6 magnesium capsules bevatten geen smaakstoffen, kleurstoffen, geurstoffen, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Is gluten, lactose- en suikervrij.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Magnesium in citraatvorm is de best opneembare vorm van magnesium.

Goed om te weten

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardig aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!