Maanzaadolie Capsules

 Stimuleert een normale psychologische functie

 Dragen bij aan de stevigheid en opbouw van botten

 Ondersteunt een gezonde werking van de spieren

 Ondersteunt de vermindering van vermoeidheid/moeheid

In stock
€ 16,49

Maanzaadolie capsules

De Maanzaadolie capsule is vervaardigd uit de zaadjes van maanzaad van de slaapbol of bolpapaver. Maanzaad staat erom bekend dat er grote hoeveelheden mineralen in zitten. Ook bevatten de zaadjes belangrijke vitamines. 

De aanwezige mineralen in de maanzaadolie zijn mangaan, koper, calcium, fosfor en ijzer, magnesium, zink, seleen en kalium. De belangrijke aanwezige mineralen in de maanzaadolie kunnen bijdragen aan de stevigheid en opbouw van botten, hebben een positief effect op de functie van het zenuwstelsel en de mentale prestaties.

De aanwezige vitamines in maanzaad is o.a. de vitamine B1 (thiamine),vitamine B2 (Riboflavine), B3 (Niacine), vitamine B5, B6, B11 (foliumzuur) of folaat en vitamine E (Alfa-tocoferol).

De koudgeperste maanzaadolie is daarnaast ook rijk aan de fytonutriënten oliezuur en linolzuur (omega 6), beide zijn gezonde, enkelvoudige en onverzadigde vetzuren.


Toepassing Maanzaad olie capsules

-  Stimuleert een normale psychologische functie (de aanwezige magnesium, B1, B6, B3 en folaat).

-  Ondersteunt een gezonde werking van de spieren (door magnesium en kalium).

-  Positief effect op het zenuwstelsel ( door magnesium en kalium).

-  Bevordert een normale vruchtbaarheid en voortplanting en tot het behoud van normale testosterongehalten in het bloed ( door zink).

-  Draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen (door calcium).

-  Draagt bij aan een goede instandhouding van normale tanden en botten (door calcium, fosfor, magnesium en zink).

-  Helpt bij de instandhouding van normale huid, gezonde haren en nagels ( door zink, niacine en selenium).

-  Draagt bij aan vermindering van vermoeidheid en moeheid ( door ijzer, B6, magnesium, niacine en folaat).

-   Zijn rijk aan mineralen, vitamines en onverzadigde vetzuren

 

Dosering

Dagelijkse dosis voorvolwassenen: 1 capsule. Inname met water en bij voorkeur voor/tijdens een maaltijd.

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per capsule: 400 mg maanzaadolie / papaver - plantaardige-capsule 80 mg - natuurlijke bijenwas (antioxidant) 20 mg.


Goed om te weten

Dit supplement bevat geen kleur-, geur-, smaakstoffen, E nummers, kunstmatige toevoegingen, additieven of conserveringsmiddelen. Zijn gluten, lactose en suikervrij. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Maanzaadolie capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor de kwaliteit van leven.

Buiten het bereik van kinderen houden en donker berwaren.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op bais van 100% natuurlijke kruiden en planten extracten met een hoog gehalte aan werkzame stoffen, zonder kunstmatige toevoegingen.

Verzending
Color Black
Manufacturer Vitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!