Kuisboom-Vitex Agnus-Castus Capsules

 Bevordert van een normale en regelmatige menstruatie

 Ter ondersteuning bij de menopauze

 Voor balans van de vrouwelijke hormoonhuishouding

 Vruchtbaarheid

 100% Natuurlijk kruidenextract. Puur Natuur!

In stock
€ 18,49

Kuisboom Vitex Agnus Castus Capsules

Om enigszins balans aan te brengen in de maandelijkse ongemakken, hormoonbalans, vruchtbaarheid (Progesteron tekort) en overgang kan het kruid Kuisboom Vitex Agnus Castus zowel lichamelijk als geestelijk hieraan ondersteuning bieden. 

Kuisboom of monnikenpeper (Vitex Agnus-Cactus)

Voor het bevorderen van een normale en regelmatige menstruatie, bij ongemakken voorafgaand aan/rondom/tijdens de menstruatie, bij overgangsverschijnselen, opvliegers en prikkelbare gevoelens. Ook kan Kuisboom-Vitex Agnus ondersteuning bieden bij wisselende stemmingen tijdens de overgang.

Wanneer u dit product inneemt ter bevordering van de vruchtbaarheid, dient u het gebruik te stoppen van Kuisboom-Vitex Agnus Castus na de eerste gemiste menstruatie. Dit kruid kan en gezonde ovulatiecycli stimuleren en een relatief tekort aan progesteron te verhelpen (tekort aan progesteron wordt in verband gebracht met onvruchtbaarheid).

Daarnaast kan Vitex Agnus Castus ook van toepassing zijn bij de borstvoeding ter bevordering van een gezonde melkproductie.

Deze combinatie voor balans van de vrouwelijke hormoonhuishouding.

kuisboom

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten per capsule

Kuisboom-Vitex Agnus-Castus (Vitex blad) 300 mg en plantaardige capsule 80 mg

Dosering:

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen: 1 capsule per dag.

Bij voorkeur tijdens een maaltijd innemen met water. Indien gewenst kunt u de dagelijkse dosis ophogen naar maximaal 2 capsules per dag.

Bij nachtelijke opvliegers/zweten kunt u een capsule ook voor het naar bed gaan innemen.

De nadruk van Monnikenpeper ligt op een langdurige werking en niet op een snel resultaat.

Belangrijk: Neem dit kruid niet als u progesteron of andere hormonen gebruikt overleg dan eerst met de arts! Niet gebruiken tijdens zwangerschap.


Goed om te weten

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Buiten bereik van kinderen en donker bewaren.

Dit supplement bevat geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Is gluten, lactose en suikervrij.

HACCP gecertificeerd.

Kuisboom -Vitex Agnus Castus capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!