Koraal Calcium Capsules

 Voor het behoud van sterke botten en goed voor het skelet

 Draagt bij aan de productie van energie en normale bloedstolling

 Draagt bij tot een normale werking van de spieren en overdracht van prikkels in de zenuwen

 Mineralen zijn essentieel voor een goede gezond.

In stock
€ 15,49

Koraal Calcium capsules

Voldoende inname van Koraal Calcium is noodzakelijk: voor de botopbouw, een sterk skelet en onderhoud van botten en tanden.

Calcium is een van de bekendste mineralen. In de volksmond ook wel kalk genoemd. Maar Koraal Calcium doet nog veel meer, zo zorgt calcium voor een prikkeloverdracht zenuwen en een goede werking van de spieren.

Zonder calcium kan bloedstolling niet plaatsvinden en hebben cellen moeite zich te vermenigvuldigen. Daarnaast heeft Koraal Calcium door zijn alkaliserende werking invloed op de juiste zuurgraad (pH- waarde) van het bindweefsel. Behalve voor de gezondheid van botten en tanden is calcium nog voor andere uiteenlopende functies in het lichaam van belang. 

Toepassing Koraal Calcium

 • voor behoud van sterke botten
 • goed voor het skelet
 • speelt een rol bij de botaanmaak
 • bij verhoogde kalkbehoefte
 • de juiste zuurgraad pH-balans van het bindweefsels
 • ondersteunt de bloedstolling
 • draagt bij aan het proces van celvernieuwing
 • ondersteunt het energieniveau
 • helpt de tanden sterk te houden
 • ondersteunt de hartspier
 • goed voor de werking van spieren
 • ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering
 • draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en prikkeloverdracht in de zenuwen
Calcium helpt het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen. Een te lage botmineraaldichtheid is een risicifactor voor botbreuken door osteoporose. Dit is bedoeld voor vrouwen vanaf 50 jaar en het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van tenminste 1200 mg calcium uit alle bronnen.

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per 1 capsule: Gedroogd Koraal Calcium poeder: per capsule 600 mg – plantaardige capsule 100 mg

Dosering

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid(ADH) voor volwassenen 1 capsule.

De dagelijkse dosis mag indien nodig worden verhoogt tot maximaal 2 x daags 1 capsule. Inname: bij voorkeur voor/tijdens een maaltijd met water.

Inhoud bij 2 x daags 1 capsule=Calcium 1200 mg=150% ADH*   

ADH* = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

De ADH ligt tussen de 800 – 1200 mg per dag. Als u niet aan deze hoeveelheid komt uit voeding wordt aangeraden een voedingssupplement te nemen. 

Koraal Calcium Capsules is een  100% natuurlijk voedingssupplement. 

Bevatten geen smaakstoffen, kleurstoffen, E-nummers, geurstoffen, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Is gluten, lactose en suikervrij.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten

Koraal Calcium is niet afkomstig van levende koraalriffen.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Onze voedingsmineraal calcium is organisch gebonden of terwijl gecheleerd. Dit is zeer belangrijk bij een mineraal daar niet-gecheleerde voedingsmineralen slecht of niet worden opgenomen door de darmen.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!  

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle
Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind. Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!    
Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!