Groene Koffie Capsules

 Niet gebrande koffiebonen

 Geschikt voor vegetariërs 

 Chlogeenzuur (CGA) is een Antioxidant

 Groene koffie capsule bevat een 0-5 chlorogeenzuur gehalte van boven de 50%

 De Groene koffie capsule is plantaardig

In stock
€ 18,49

Groene koffie capsules

Groene koffie extract: is een voedingssupplement dat gemaakt is van de koffie plant. Met een 0-5 Chlorogeenzuur gehalte van boven de 50%.De bonen bevatten een hoog gehalte aan antioxidanten en chlorogeenzuur, Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. 

Groene koffie Capsules

  • De groene koffie kan de stofwisseling in het lichaam bevorderen
  • De aanwezige Chlorogeenzuur is een antioxidant
  • Groene koffie bonen zijn niet geroosterd
  • Geschikt voor vegeratiërs
  • Bevat caffeïne

 

Productinformatie

Groene koffie: De koffiebonen zijn groen omdat ze niet geroosterd zijn. Dit roosteren of verwarmen vernietigt de natuurlijke eigenschappen van koffiebonen. Doordat de groene koffiebonen niet zijn verwarmd blijven de antioxidant eigenschappen en de grote hoeveelheid chlorogeenzuur intact. De stofwisseling kan door dit chologeenzuur een ondersteuning bieden aan het lichaam.

De caffeïne in groene koffie kan bijdragen aan alertheid, concentratie en bij vermoeidheid.

Magnesiumstearaat: is een plantaardige magnesiumzout van stearinezuur. Anti-klontermiddel voor capsules. 

Colloïdaal Siliciumdioxide:(silica) komt van nature voor in planten, dieren en water. Silica is een oxide (chemische verbinding van metaal en zuurstof)  van sillicium (kiezelzuur) Kiezelzuur kan de ontwikkeling van groei van bot, kraakbeen en bindweefsel ondersteunen.

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud: 60 stuks

Ingrediënten per capsule

Groene koffie extract (minimaal 50% gezuiverde Chlorogeenzuur) 200 mg - capsule plantaardig 100 mg - Magnesium stearaat 80 mg - Colloidal Silicium dioxide 20 mg.

De caffeïne per capsule bevat 17 mg.

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule - naar behoefte kunt u de dagelijkse hoeveelheid tijdelijk verhogen naar maximaal 3 maal daags 1 capsule verdeeld over de dag. Bij voorkeur voor de maaltijd innemen met water.

Geschikt voor vegetariërs.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven.

Buiten bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten

  • De doosjes zijn vervaardigd uit gerecycled papier
  • De capsules zijn plantaardig
  • Bevat cafeïne
  • HACCP gecertificeerd
Let op: Voor meer informatie over dit supplement kunt u contact met ons opnemen. 

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!