Grapefruitpit olie druppels

 Draagt bij aan de weerstand van het organisme

 Ondersteunt het immuunsysteem

 De aanwezige pectine heeft een gunstige invloed op de spijsvertering

 Antioxidant

 De druppels bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. Puur Natuur!

In stock
€ 12,99

Grapefruitpitolie druppels

Grapefruitpitolie extract (Oleum Paradisi) draagt bij aan een goede weerstand van het organisme. De druppels bevatten anderhalf keer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C en natuurlijke bioflavonoïden.

De aanwezige citrus bio flavonoïden zijn vooral bekend om de krachtige antioxiderende eigenschappen. Bio flavonoïden zijn plantaardige stoffen die ook onder de naam vitamine P bekend zijn. Deze stoffen geven de kleur aan planten. Pectine is aanwezig in de grapefruit. Dit is een fytonutriënt. Deze ondersteunt het immuunsysteem, heeft een gunstig effect op de spijsvertering van de mens en bevat Naringenine (flavonoïde). 

De dieproze kleur van de grapefruit is te danken aan het fytonutriënt lycopeen. Lycopeen behoort tot de bioactieve stoffen en hoort bij carotenoïden.

Grapefruitpit olie

Gezonde eigenschappen van grapefruitpit olie druppels

Het extract van de grapefruitpit heeft een gunstige invloed op de gezondheid. Dit Grapefruit seed extract kopen is goed voor het ondersteunen van de weerstand van het organisme, stimuleert het immuunsysteem en bevordert het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen. Grapefruit is een kruising tussen de pompelmoes en een sinaasappel.

Als u meer informatie wenst over grapefruit zaad extract kopen dan kunt u ons altijd even berichten via de chat of per mail aan info@vitaminbottle.nl 

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud 30 ml

Grapefruit pit olie extract 25 ml - Limoen pit olie 5 ml    

Ingrediënten

Grapefruitpit olie extract: is een tropische citrusvrucht. Bevat antioxidanten en pectine.

Limoen pit olie: heeft samen met grapefruit pit olie een alkaliserende werking. Het is een fytonutriënt genaamd limonine en draagt bij aan de gezondheid.

Vitamine C per 10 druppels 126 mg  152% ADH*  *ADH aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Dosering

Voor het grapefruitpit extract kopen is het belangrijk te juiste dosering te weten. De volgende richtlijnen met betrekking tot dosering worden gehanteerd:

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 10 druppels = 0,8 ml  - Indien uw weerstand dermate is verlaagd kunt u de dagelijkse dosis tijdelijk verhogen naar maximaal 30 druppels per dag. 

Het gehalte aan werkzame stof in de grapefruit extract (GSE) in 1 dosis van 10 druppels = 115,2 mg Pectine. 

Dagelijkse dosis voor kinderen vanaf 3 jaar : 5 druppels = 0,4 ml - maximaal 3 x 5 druppels per dag. 

Inname: puur op een lepeltje of door voeding mengen. Hoeveelheid fles 30 ml = 35 dagen bij 10 druppels per dag 0,8 ml.

Grapefruitpit olie druppels is een 100% natuurlijk voedingssupplement. De druppels worden snel en effectief opgenomen door het lichaam.

Schudden voor gebruik.

Belangrijke informatie:

Bij medicijngebruik, bloedverdunners innemen, zwangerschap of het geven van borstvoeding raadpleeg dan eerst de huisarts voor gebruik van dit voedingssupplement!

Contra-indicatie: Een van de werkzame stoffen van grapefruit heeft een metaboliserende werking op medicijnen. Grapefruit is in staat de werking van sommige medicijnen te versterken, verzwakken of zelfs teniet te doen. 

Grapefruitzaad extract kopen? Dit is goed om te weten...

De koudgeperste druppels bevatten geen geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Zijn suiker, gluten en lactose vrij.

HACCP gecertificeerd.

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Het product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en degene die bloedverdunners gebruiken. Overleg dan eerst met de huisarts.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. De doosjes zijn vervaardigd uit gerecycled papier.

Grapefruit seed extract kopen dient niet als vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl gebruikt te worden, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven.

Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Grapefruit zaad extract kopen is de beste boost voor uw immuunsysteem. Het kopen van grapefruitpit extract gaat makkelijk via Vitaminbottle.nl. Op werkdagen voor 22:00 besteld, betekent morgen in huis! Koop nu uw grapefruit seed extract en geniet van de voordelen van grapefruitzaad extract.

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!