Grapefruitpit olie druppels

 Verhoogt de weerstand van het organisme

 Stimuleert het immuunsysteem

 Hoge concentratie van de natuurlijke vitaminen C

 Voor behoud gezondheid

 De druppels bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Worden snel en effectief opgenomen door het lichaam. Puur Natuur!

In stock
€ 12,99

Grapefruitpitolie druppels

Grapefruitpitolie extract (Oleum Paradisi) kan de weerstand van het organisme verhogen. Grapefruitpit olie is een vitaminenkanon. De druppels bevatten hoge concentraties vitamine C, vitamine A, en bio flavonoïden. Daarnaast bevat het ook de vitamines B1, B2, B6 en B11 en de mineralen calcium, fosfor, kalium, koper, magnesium, ijzer en zink. De aanwezige citrus bio flavonoïden zijn vooral bekend om de krachtige antioxiderende eigenschappen

Grapefruitpit olie

Gezonde eigenschappen van grapefruitpit olie druppels

Het extract van de grapefruitpit heeft een gunstige invloed op de gezondheid. De grapefruit pit olie ondersteunt de weerstand van het organisme, stimuleert het immuunsysteem en bevordert het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen. Grapefruit is een kruising tussen de pompelmoes en een sinaasappel.

Voedingswaarde - etikettering

Inhoud 30 ml

Grapefruit pit olie extract 25 ml - Limoen pit olie 5 ml    

Ingrediënten

Grapefruitpit extract: is een tropische citrusvrucht. Het is rijk aan de natuurlijke vitaminen C  daarnaast bevat het o.a.B1, B2, B6,  A, de mineralen Kalium, Thiamine, Foliumzuur (B11) zink, koper, ijzer en magnesium. Daarnaast is het rijk antioxidanten en de fynonutriënt lycopeen en pectine.

Limoen pit olie heeft samen met grapefruit pit olie een alkaliserende werking. Limoen is een rijke bron van vitamine C, B6 en een redelijke hoeveelheid vitamine B5. Daarnaast bevat het een behoorlijke hoeveelheid ijzer. Een fytonutiënt, genaamd limonine in de limoen draagt bij aan de gezondheid. 

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 10 druppels = 0,8 ml  - Indien uw weerstand dermate is verlaagd kunt u de dagelijkse dosis tijdelijk verhogen naar maximaal 30 druppels per dag. Het gehalte aan werkzame stof in de grapefruit extract in 1 dosis = 10 druppels = 115,2 mg. Natural Grapefruit Seed Extract (GSE)

Dagelijkse dosis voor kinderen vanaf 3 jaar : 5 druppels = 0,4 ml - maximaal 3 x 5 druppels per dag. 

Inname: puur op een lepeltje of door voeding mengen. Hoeveelheid fles 30 ml = 35 dagen bij 10 druppels per dag 0,8 ml.

Grapefruitpit olie druppels is een 100% natuurlijk voedingssupplement. De druppels worden snel en effectief opgenomen door het lichaam.

Schudden voor gebruik.

Belangrijke informatie:

Bij medicijn gebruik, bloedverdunners innemen, zwangerschap of het geven van borstvoeding raadpleeg dan eerst de huisarts voor gebruik van dit voedingssupplement!

Contra-indicatie: Een van de werkzame stoffen van grapefruit heeft een metaboliserende werking op medicijnen. Grapefruit is in staat de werking van sommige medicijnen te versterken, verzwakken of zelfs teniet te doen. 

Goed om te weten

De koudgeperste druppels bevatten geen geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Zijn suiker, gluten en lactose vrij.

HACCP gecertificeerd.

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Het product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. De doosjes zijn vervaardigd uit gerecycled papier. Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
Color Black
Manufacturer Vitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!