Ginseng, Guarana, Ginkgo Capsules

 Energie en vitaliteit

 Concentratievermogen en geheugen

 Bij vermoeidheid

 100% Natuurlijke kruiden en plantenextracten.

In stock
€ 19,99

Ginseng Guarana Ginkgo capsules

Onze Ginseng Guarana Ginkgo Capsules zijn een unieke combinatie van 3 ingrediënten die bijdragen aan zowel energieke als mentale krachten.

Daarnaast ondersteunen ze een gezonde vitaliteit en concentratie voor lichaam en geest.

Toepassingen

  • bij vermoeidheid 
  • energie en vitaliteit
  • bevordert lichamelijke prestaties 
  • goed voor de weerstand van het organisme
  • voor concentratievermogen en geheugen
  • voor geestelijke veerkracht en fysieke energie
  • herstel van fysiek uithoudingsvermogen
  • ondersteunt het immuunsysteem

ginseng

De unieke Ginsengwortel staat al eeuwenlang bekend om zijn positieve eigenschappen ten aanzien van de energiehuishouding, alertheid en immuunsysteem. Ginseng draagt bij aan energie en ondersteunt het uithoudingsvermogen.

Ginseng wordt gezien als adaptogeen. Adaptogenen herstellen de balans in het lichaam en kunnen activerend of rustgevend werken, al naar gelang iemands gesteldheid.

De energieke plant Guarana wordt veel gebruikt om na een lange dag hard werken, de accu weer op te laden. De zaad van de Guaranastruik zijn van nature rijk aan cafeïne. De zaden bevatten per 100 mg 2 tot 5 mg cafeïne. Guarana draagt bij aan alertheid, bij vermoeidheid en het energieniveau.

De Ginkgo Biloba draagt bij aan het geheugen en bevordert het concentratievermogen.

Productinformatie

Ginseng: draagt bij aan het fysieke en geestelijke welzijn en de natuurlijke afweer van het lichaam en het immuunsysteem.

Guarana: voor zover bekend is het zaad van de Guarana-struik het rijkst aan cafeïne. De van nature aanwezige cafeïne bevordert het vrijkomen van adrenaline. Dit kruid wordt al sinds eeuwen gebruikt door de inheemse bevolking als natuurlijk energiesupplement. Daarnaast versnelt Guarana ons metabolisme, ofterwijl onze stofwisseling. Het ondersteunt een normaal concentratie vermogen en een heldere geest.

Ginkgo biloba poeder: komt van de gedroogde gemalen bladeren en werkt antiseptisch. Gingko biloba ondersteunt de bloedcirculatie, is goed voor het geheugen, een heldere geest en de concentratie. 


Voedingswaarde-etikettering

inhoud 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per capsule: Ginseng 100 mg - Guarana 100 mg -  Ginkgo biloba poeder 100 mg - plantaardige capsule 100 mg


Dosering

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid*: 1 capsule per dag. Inname met water voor/tijdens een maaltijd.

Afhankelijk van uw behoefte kunt u de ADH* tijdelijk verhogen naar maximaal 3 capsules per dag. Daarna preventief overgaan op 1 maal daags. Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, kunstmatige toevoegingen,additieven of conserveringsmiddelen. Gluten, lactose en suikervrij

Contra-indicatie: Ginseng kan de werking van medicijnen verminderen. En Ginkgo biloba heeft een bloed verdunnende werking in combinatie met bloedverdunners. Overleg daarom eerst met de huisarts bij medicijn gebruik, voordat u dit voedingssupplement inneemt.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven.Buiten bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ginseng - Guarana - Ginkgo capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

HACCP gecertificeerd.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!