Ginkgo Biloba Capsules

 Ondersteunen heldere geest en concentratie

 Ondersteunt de bloedcirculatie

 Goed voor het reactievermogen en geheugen

 100% Natuurlijke kruiden en plantenextracten

In stock
€ 18,49

Ginkgo Biloba capsules

Voor geheugen en concentratie.

Ginkgo: Botanische naam is Ginkgo Biloba.

De Ginkgo biloba of Japanse Notenboom is oorspronkelijk afkomstig uit China. Deze boom is ouder dan de mensheid zelf en komt al miljoenen jaren voor.  In de tradionionele Chinese geneeskunde worden de bladeren van de Ginkgo al vele duizenden jaren gebruikt. Het extract van de bladeren heeft op diverse manieren een gunstige invloed op onze gezondheid. 

De actieve bestanddelen in het ginkgoblad zijn flavonoÏden, daarnaast bevat het de terpeenlactinen bilobaliden en ginkgoliden.

Van Ginkgo biloba is bekend dat deze de doorbloeding van de haarvaten reguleert waardoor lichaamsdelen die verder van het hart liggen woorden voorzien van warmte en vitale voedingsstoffen.

Ginkgo Biloba toepassingen

  • bevordert het concentratievermogen 
  • positieve invloed op het geheugen
  • voor een goed reactievermogen
  • koude handen en voeten
  • ondersteunt de bloedcirculatie
  • ondersteunt de cognitieve functies

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per capsule: Ginkgo Biloba poeder 300 mg - plantaardige capsule 100 mg.

(gestandaardiseerd op 24% ginkgoflavonglycosiden en 6% terpeenlactonen).

Dosering

Aanbevolen dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 Capsule per dag bij voorkeur voor/tijdens een maaltijd met water innemen.

Indien gewenst kunt u de dagelijkse dosis verhogen naar maximaal 3 maal daags 1 capsule verdeeld over de dag.

Ginkgo Biloba Capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement. 

Contra-indicatie: Ginkgo biloba heeft een bloed verdunnende werking als u dit voedingssupplement gebruikt in combinatie met bloedverdunners. Overleg dan eerst met de huisarts indien u dit supplement wilt gaan innemen.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ginkgo biloba is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, kunstmatige toevoegingen, additieven of conserveringsmiddelen. Gluten, lactose en suikervrij.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!