Ganoderma & Shiitake Paddenstoelen Capsules

 Ondersteunt het immuunsysteem

 Dit supplement bevat de twee bekendste paddenstoelen ter wereld

 Bevordert het natuurlijke afweersysteem

 100% Natuurlijke kruiden en plantenextracten

In stock
€ 18,49

Ganoderma & Shiitake paddenstoelen capsules

Een boost voor het immuunsysteem!

Ganoderma&Shiitake paddenstoelen bevatten extracten van de twee bekendste paddenstoelen ter wereld. In Azië en dan met name China worden paddenstoelen al eeuwenlang gebruikt. Volgens studies stimuleert Ganoderma lucidum het immuunsysteem.

De paddenstoelen bevatten een hoog gehalte aan belangrijke werkstoffen.

 

Ganoderma & shiitake paddenstoelen 

  • hebben een hoge dosis voedingsstoffen
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • hebben een reinigende en anti oxidatieve werking
  • draagt bij aan meer energie en uithoudingsvermogen
  • behoud van een goede balans in het lichaam

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per 1 capsule: Gedroogde Ganoderma paddestoel 100 mg - Gedroogde Shiitake paddenstoel 100 mg - plantaardige capsule 100 mg

Polysacchariden 200 mg per capsule.

Inname: bij voorkeur tijdens een maaltijd met water. 

Productinformatie

Ganoderma Lucidum paddenstoelen ook wel Reishi genaamd: Ganoderma is een levenselixer die op natuurlijke wijze het lichaam zichzelf helpt te herstellen. Met een arsenaal aan voedingsstoffen is Reishi de meest krachtige plant ooit in de natuur gevonden! Dat is ook de reden waarom men spreekt over de Miraculeuze Koning der Kruiden.

De Ganoderma paddenstoelen bevatten een unieke stof bètaglucanen. Dit zijn polysachariden die een specifieke structuur hebben waardoor zij het immuunsysteem positief beïnvloeden. 

Shiitakepaddenstoelen (Lentinula edodes) : is een van de bekendste paddenstoel in China en Japan. Deze paddenstoel wordt al eeuwen in Azië ingezet om de weerstand te versterken. Deze paddenstoelen hebben een bevorderende werking op het immuunsysteem. Tevens verhogen ze de weerstand van het organisme. In shiitake paddenstoelen zitten veel polysacchariden. Lentinan uit shiitake is eveneens een stof (polysaccharide geïsoleerd uit het vruchtlichaam van de shiitake paddenstoel) die het immuunsysteem een boost geeft.

Indien u uitgebreide informatie wilt over deze paddenstoelen dan kunt u mailen naar info@vitaminbottle.nl

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule. 

Indien uw weerstand en immuunsysteem is verlaagt kunt u de dagelijkse hoeveelheid tijdelijk verhogen naar maximaal 3 maal daags 1 capsule. Daarna preventief overgaan op 1 capsule per dag. Bij voorkeur met water en voor/tijdens een maaltijd.

Ganoderma & shiitake paddenstoelen is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Goed om te weten 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zijn gluten, lactose en suikervrij.

De doosjes zijn vervaardigd uit gerecycled papier.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!  

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!