Cranberry capsules

 Proanthocyanidinen (PAC)

 Maag en darmflora

 Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 Veenbessen

 Onze 100% Natuurlijke kruiden en plantenextracten.

In stock
€ 15,49

Cranberry Natural capsules

De Cranberry ook wel bekend als Veenbes is dieprood van kleur. De bessen bevatten een hoog gehalte aan organische zuren en actieve stoffen waaronder proanthocyanidinen (PAC). Proanthocyanidine zijn fytonutriënten. Fyto betekent plantaardig en nutriënt betekent voedingsstof. 

Gezonde eigenschappen cranberries

Indien gewenst kunt u over de Cranberry productinformatie aanvragen. Door de regels van de EFSA mogen wij geen vermeldingen op de website noteren over dit voedingssupplement. 

Voedingswaarde-etikettering

Ingrediënten - inhoud 60 stuks

Per capsule: Gedroogde Cranberry fruit extract (Vitis Idaei.fr)  300 mg  - plantaardige capsule 100 mg  

PAC (Proanthocyanidenen 10% per capsule is 30 mg.

Dosering

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor volwassenen:  1 capsule = 300 mg Cranberry extract. Bij klachten kan de dagelijkse dosis worden verhoogd naar maximaal 3 x daags 1 capsule. Daarna preventief 1 capsule per dag.

Cranberry Capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Dit voedingssupplement bevat geen smaakstoffen, kleurstoffen, geurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Is gluten, lactose en suikervrij.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

   

Goed om te weten

Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HACCP gecertificeerd.

Capsule is plantaardig- v capsule.

Vitaminbottle: Wij geloven dat het geheim van een lang leven lichamelijke en geestelijke balans is. Onze producten worden vervaardigd aan de hand van honderden jaren oude recepten, op basis van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Puur Natuur!

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!