Botten, Gewrichten & Spieren Pakket

 Unieke samenstelling in 1 pakket!

 Voor behoud van sterke botten en goed voor het skelet

 Voor soepele spieren en gewrichten

 Draagt bij om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade

 Antioxidant

In stock
€ 45,99

Dit pakket bestaat uit 3 voedingssupplementen:


1. Zink-Selenium-Magnesium Sporenelement Capsules  inhoud 60 stuks

2. Koraal Calcium Capsules inhoud 60 stuks

3. Natuurlijke Kurkuma Capsules inhoud 60 stuks

Een zeer goede combinatie voor de gewrichtsfunctie,  soepele spieren en gewrichten, voor behoud van gezond kraakbeen, draagt bij aan de productie van energie en normale bloedstolling. Daarnaast kan zink bijdragen aan de overdracht van prikkels in de zenuwen.

De voedingssupplementen zijn vervaardigd van 100% natuurlijke kruiden en plantenextracten. Zonder kunstmatige toevoegingen, geur, kleur of smaakstoffen of additieven. De capsules zijn plantaardig.


Ingrediënten:

Zink Selenium Magnesium : Draagt bij om de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade, zink en selenium draagt bij aan het gezond houden van de prostaat, een juiste zink/selenium spiegel is onmisbaar voor een goede werking van het immuunsysteem, de aanwezige additieven calcium en magnesium hebben een goede uitwerking op het hart, de bloedsomloop en botdichtheid, het mineraal magnesium is nodig voor de bot opbouw en de overdracht van prikkels in spieren en zenuwbanen, zorgt voor ontspanning van spieren en zenuwen, wordt daarom ook wel het anti-stress mineraal genoemd, daarnaast speelt magnesium een belangrijke rol bij de regulering van de bloeddruk, het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel.

Koraal Calcium: Voor het behoud van sterke botten, draagt bij aan de productie van energie en normale bloedstolling, Koraal Calcium heeft door zijn alkaliserende werking invloed op de juiste pH waarde van het bindweefsel, daarnaast is Koraal Calcium belangrijk voor de productie van energie en normale bloedstolling.

Natuurlijke Kurkuma: Draagt bij aan soepele spieren en gewrichten, Kurkuma is een antioxidant.cholesterolgehalte, ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen. Kurkuma kan bijdragen aan behoud van de algehele gezondheid.

Het pakket bestaande uit de 3 voedingssupplementen en kost samen 42,97  Als AANBIEDING nu 37,99. Verzendkosten zijn gratis.

Dosering:

Dagelijks: Eén capsule van elk supplement.  Het pakket is goed voor 2 maanden.                                                                                                                Indien gewenst kunt u de dagelijkse dosis verhogen naar 2 maal daags 1 capsule als een kuur.

Voedingswaarde-etikettering:

Hoeveelheid per capsule:

Zink-selenium-sporenelement capsules: Diatomeeënaarde 141 mg - Magnesium 124 mg =30% ADH*- plantaardige capsule100 mg - Zwarte bes 20 mg - Zink 12,45 mg = 100% ADH*  - Selenium 120 ug (microgram)= 100% ADH*

Koraal calcium capsules: gedroogde koraal calcium 600 mg = 75% ADH* - plantaardige capsule 100 mg

Natuurlijke gedroogde kurkuma 300 mg - plantaardige capsule 100 mg

ADH*=aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten bereik van kinderen houden en donker bewaren.

De supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 21.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

post nl Vitaminbottle

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!